Great beers for good people

 

Van Moll

VAN MOLL

Van Moll er et bryggeri fra den hollandske by Eindhoven. Bryggeriet startede i 2013, og startede med at brygge øl i kælderen som blev solgt på baren ovenpå, altså en sand brewpub. De er senere vokset en del, og i 2016 havde Van Moll release på den første Barrel Aged øl, Ons Blackie.   Ligeså meget fokus om Van Moll har på at hælde gode øl i glasset har de også på at brygge øllene. Men dertil har de også en filosofi om at øl er så meget mere end det, og de har derfor meget fokus på hele oplevelsen og ikke bare duft, smag og udseende. Men musik, art, mad og alt imellem indgår også. Bland andet derfor kan du også finde Van Moll Fest, en ølfestival, hver år i den sidste weekend i August. Og den bliver selfølgelig afholdt i Eindhoven.

Øllene

Van Moll har en række spændende special releases hvert eneste år, her finder du blandt andet nogle meget humlespækket IPA'er, eller nogle fadlagret lækre stouts. De experimenterer meget med øllet, og har blandt andet disket op med en hvidvinslagret saison, som virkelig balanceret øllets verden, med den søde, frugtige hvidvin på en fantastisk måde. 

Van Moll har også en række core range øl, som spænder fra en pilsner, til en IPA, til en humle Weissbier og belgiske stilarter.

Du kan med sikkerhed finde en øl hos Van Moll som du vil synes om.

Køb øl fra Van Moll engros

Du kan købe øl fra Van Moll engros hos os. Smid os en mail eller ring til os.

Bliv forhandler

Hvis du ønsker at sælge øl fra Van Moll så smid os en mail eller ring til os.

Ring til Beerd - distribution af specailøl
71 92 82 62

Send en mail til Beerd - distribution af specailøl

Eksempler på øl fra Van Moll

Doerak IPA
Triple Trouble fra Van Moll Craft Beer
Citraman - American Pale Ale fra Van Moll
Zoltan BA Stout
Zoltan BA Stout