Great beers for good people

 

Van Moll

 

Citraman (APA)
ABV: 5,8%

Som navnet angiver har Van Moll her valgt at brygge en øl som sætter en humletype på dagsordenen. Nemlig den populære Citra-humle. Du får her en let hazy øl med noter af fersken, passionsfrugt, grapefrugt, lime og andre tropiske frugter.

Untappd

Doerak (IPA)
ABV: 6,2%

Doerak er Van Molls flagship IPA, og hvilken en af slagsen. En klassisk klar IPA, i en west coast stil. Doerak er brygget med humletyperne Columbus, Centennial, Citra og Mosaic. De fire humlesorter skaber sammen en fantastisk harmoni, mellem tropiske frugter, citrus frugter og friske blomster. Som sammen med humlebitterheden og malt profilen, skaber en super god og venlig IPA.

Untappd

Toewijding (Blonde Ale)
ABV: 6,5%

Toewijding betyder dedikation og det kan man sige Van Moll har når de brygger øl. Med Toewijding har de brygget en belgisk blond ale, som i en sine lyse klare farve, leverer en ren og frisk blond ale. Øllen er brygget med den amerikanske humlesort Belma som er med til at give øllen et friskt og frugtigt twist.

Untappd

Triple Trouble (Belgian Tripel)
ABV: 8,2%

Triple Trouble, som navnet angiver er en triple i klassisk belgisk stil. Øllen er brygget med en blanding mellem engelske og amerikanske humler som bygger en god krop og smag i øllen. Lig dertil lidt hyldeblomst, appelsinskal og koriander, som giver det sidste til denne super friske Triple.

Untappd

Langharig Tuig (Hoppy Weizen)
ABV: 5,5%

Langharig Tuig, er en klassisk Weissbier i tysk stil, som dog har fået et ekstra skud bitterhed fra humlen. En humlet weissbier, hvor du kan forvente friske noter af nelikker, citrus og banan. En øl hvedeøl der går godt om sommeren hvor den er dejlig forfriskende, men også i det lidt koldere måneder, hvor den er en hjertevarmende øl.

Untappd