Great beers for good people

 

TEL: 71 92 82 62 · cheers@beerd.dk

Craft Beer Distribution

Hos os finder du specialøl af høj kvalitet fra en række spændende bryggerier. Vi distribuerer til barer, bottleshops, webshops og restauranter i Danmark.

Skriv til os, og få en liste over aktuelle øl som vi har på lager eller i pre-order lige nu.

Halve kasser giver dig større udvalg

Du har mulighed for at købe halve kasser af alle vores øl. Det giver mulighed for at have et større udvalg at tilbyde dine kunder.

Levering

Vi leverer gratis i København hver uge og har ture rundt i Danmark ca. en gang om måneden, hvor der er mulighed for gratis levering, hvis vi kan få ruten til at gå forbi. Sig til hvis du skal have noget med næste gang.

Hvis det haster finder vi også ud af det.

Vi tilbyder øl fra disse bryggerier

Hopalaa

Hopalaa

Hopalla fra Letland har fokus på tørhumlede IPA'er, og generelt er de glade for at brygge de lidt tungere DIPA'er, TIPA'er. Dertil har de en Sourbit-serie, hvor udgangspunktet er Imperial Berliner Weisse, med en masse frugt.

 

Kasper Brew Co.

Kasper Brew Co

Kasper Brew Co. er et lille dansk bryggeri belligende i Hvidovre. De gør ikke det store for hypede, super tunge øl, men brygger bare øl som de selv godt kan lide.

 

AKIA øl leveret fra Beerd

AKiA

AKiA's bryggeri ligger lidt uden for fra Göteborg i Sverige. De brygger bl.a. IPA'er, Hoppy Pilsnere, Stouts. 

Sori Brewing · Beerd

Sori Brewing

Fra Tallin i Estland kommer de lækreste mørke. Sori Brewing er et eksperimenterende der konstant flytter grænser. Deres hovedfokus er kraftige Stout og en god serie Barrel Aged øl af højeste kvalitet.

 

Attik Brewing - køb hos Beerd

Attik

Fantastiske øl fra den spanske solkyst. Attik kan det hele, IPA'er Stout og fadlagret Wild Ales.

 

Beerbliotek - køb hos Beerd

Beerbliotek

Beerbliotek har mere end 300 bryg bag sig og eksporterer til 22 lande. De brygger et bred udvalg af øltyper og fylder dermed hylderne godt ud på øl-biblioteket.

 

Gorilla

Gorilla er placeret i det pulserende Berlin, hvilket deres øl også bærer præg af. Lækre øl med gode ratings på Untappd.

 

Ten Hands - køb hos Beerd

Ten Hands

Ten Hands leverer altid høj kvalitet og fede design på deres dåser. Humlefyldte IPA'er og Sours med masser af frugt er det, der kommer mest af fra bryggeriet.

 

Floem

Floem

Floem brygger hovedsageligt one-off's tunge hazy'e IPA'er af rigtig høj kvalitet. Størstedelen går til deres hjemland, men vi har fået noget til det danske marked.

 

Baxbier øl leveret fra Beerd

Baxbier

Baxbier brygger øl i forskellige stilarter og elsker at eksperimentere. Lige nu kører de med en Bandwagon serie, der er løbende serie af store fyldige IPA'er.

 

Specialøl distributionSpecialøl engrosØlgrossist