Great beers for good people

 

Baxbier

BAXBIER

Baxbier er et hollandsk bryggeri som har adresse i byen Groningen. Bryggeriet er founded i 2014, af to cykelvenner Jeroen Bax og Sepp Jansen. Siden 2014 er bryggeriet vokset og vokset, og huser idag mere end 15 medarbejdere, og deres eget taproom i byen, ved vandet. Baxbier er et bryggeri som er kendt for at lege og eksperimenterer med øl, arrangementer og lignende. Dertil ligger selvfølgelig et legende motto: "Seriously Playful".

Det hele startede med at vennerne bryggede øl i køkkenet i løbet af 2013, sammen med mor Bax og far Bax. Og øllene blev hurtigt populært blandt de hollandske venner. I 2014 blev bryggeriet etableret som en kontrakt bryggeri, og de kommende par år vandt flere af de lækre specialøl priser ved blandt andet World Beer Awards og Brussels Beer Challenge.

Med den stigende interesse i øllet, var det oplagt at kigge efter eget bryggeri og taproom, og i 2016, efter en vellykket crowdfunding, kunne Baxbier overtage de nuværende lokaler og begyndte renoveringen og etableringen af deres selvstændige bryggeri. Lokalerne blev indviet nogle måneder senere.

Øllene

Baxbier brygger øl i forskellige stilarter og elsker at eksperimentere, f.eks. bryggede de i 2018 en øl brygget af regnvand, sammen med Rainbeer.

Lige nu kører de med en Bandwagon serie, som er løbende serie af store fyldige IPA'er. Startende med nummer 415, og nu er oppe på nummer 419.

Køb øl fra Baxbier engros

Du kan købe øl fra Baxbier engros hos os. Smid os en mail eller ring til os.

Bliv forhandler

Hvis du ønsker at sælge øl fra Baxbier så smid os en mail eller ring til os.

Ring til Beerd - distribution af specailøl - øl fra Baxbier
71 92 82 62

Send en mail til Beerd - distribution af specailøl
IPA fra Baxbier
Poor Harry
Unfiltered Pleasure fra Gorilla Cerveceria Berlin