Great beers for good people

 

Baxbier

 

Party Like You'er Cononuts (Russian Imperial Stout)
ABV: 11,5%

En fyldig stout med en erklæret bitterhed på 115 IBU. Denne version af Baxbiers Party Like er tilføjet kokos. Øllen er ligesom sin forgænger en stout fyldt med chokolade, kaffe og lakrids noter.

Untappd

Bandwagon 420 (Double New England IPA)
ABV: 8,0%

En Double IPA med smæk på humlen, den er brygget med Pahto, Citra Lupomax, El Dorado, Azacca, Bru-1, Trident, Zappa og Amarillo. Forvent masser af tropisk frugt, let fyrretræ og en solid bitterhed.

Untappd

RocketpHuel (Kettle Sour)
ABV: 6,5%

Rocketphuel er en Kettle Sour med hindbær og mango. Du kan forvente en forfriskende syrlig øl, med lette friske frugter. Øllen er brygget med 100 kg. frugt.

Untappd

Bandwagon 419 (Double New England IPA)
ABV: 8,5%

Den femte øl i rækken af Baxbier's IPA serie Bandwagon. Øllen her er brygget med Mosaic og Citra incognito, og intenst tørhumlet med Nectaron og Sultan. Du kan forvente noter af fersken, passionsfrugt, citrus og tropiske frugter. Læg dertil en let fornemmelse af fyrretræ, og du har en dank IPA. Med havre og karamelmalt får du her en flot dyb orange øl, med en super smooth mundfylde.

Untappd

Abel's Ale (Pacific IPA)
ABV: 7,8%

Abel's Ale er en Pacific IPA, som med australske og new zealandske humler, er en øl med masser af tropisk frugt aroma og florale noter. Øllen har navn efter den opdagelsesrejsende Abel Tasman, som har rejst stillehavet rundt på jagt efter nye verdener. Med skibet fyldt med tropiske frugter, blomster og krydderier vendte han retur til sin hjemstavn, Groningen.

Untappd

Kon Minder (Citra Pale Ale)
ABV: 5,5%

Kon Minder er en ølserie fra Baxbier, hvor det er endt med at denne Citra Pale Ale, er havnet som en af deres fire aktuelle Core Range øl. Det er en Citra-only Pale Ale. Udover citrahumlen er den brygget med hvede og appelsinskaller.

Øllen er super frisk med en skøn frugtig aroma og smag fra humlen.

Untappd

Se prisliste