Great beers for good people

 

Baxbier

 

Bandwagon 419 (Double New England IPA)
ABV: 8,5%

Den femte øl i rækken af Baxbier's IPA serie Bandwagon. Øllen her er brygget med Mosaic og Citra incognito, og intenst tørhumlet med Nectaron og Sultan. Du kan forvente noter af fersken, passionsfrugt, citrus og tropiske frugter. Læg dertil en let fornemmelse af fyrretræ, og du har en dank IPA. Med havre og karamelmalt får du her en flot dyb orange øl, med en super smooth mundfylde.

Untappd

Party Like It's 2019 (Russian Imperial Stout)
ABV: 11,1%

En verden med Corona fik os alle til at ville feste som i 2019. Men når dette nu ikke var muligt valgte Baxbier at sige hvis ikke du kan have en ganske normal fest, skal du i det mindste have muligheden for at få en fest i dit glas. Og det må man sige de har leveret med denne Russian Imperial Stout, som leverer en fest i glasset. En super smag, med noter af kaffe og chokolade og en fyldig og smooth mundfylde.

Untappd

Abel's Ale (Pacific IPA)
ABV: 7,8%

Abel's Ale er en Pacific IPA, som med australske og new zealandske humler, er en øl med masser af tropisk frugt aroma og florale noter. Øllen har navn efter den opdagelsesrejsende Abel Tasman, som har rejst stillehavet rundt på jagt efter nye verdener. Med skibet fyldt med tropiske frugter, blomster og krydderier vendte han retur til sin hjemstavn, Groningen.

Untappd

Kon Minder (Citra Pale Ale)
ABV: 5,5%

Kon Minder er en ølserie fra Baxbier, hvor det er endt med at denne Citra Pale Ale, er havnet som en af deres fire aktuelle Core Range øl. Det er en Citra-only Pale Ale. Udover citrahumlen er den brygget med hvede og appelsinskaller.

Øllen er super frisk med en skøn frugtig aroma og smag fra humlen.

Untappd

Koud Vuur (Smoked Porter)
ABV: 6,5%

En porter hvor der er brugt røget og ristet malt, som giver en let røget porter. En mørk øl der passer perfekt til at nyde i en stille stund ved bålet når dagene bliver koldere, eller bare fordi det er en god øl.

Untappd