Great beers for good people

 

Floem

 

DAAM (Double IPA)
ABV: 8,0%

En  ny og frisk hazy dobbelt IPA fra FLOEM. En DIPA fyldt med de lækre humletyper Citra, Mosaic, Ekuanot, og Centennial. Sammen med Vermont gæren kombineres en fyldig, juicy, hazy DIPA.

Untappd

Hands of Time (IPA)
ABV: 7,0%

En frisk, frugtig, citrusfyld, bitter IPA fra FLOEM. Øllen er brygget med Pahto i kedlen, som er meget neutral i smagen, men giver en god og behagelig bitterhed til øllet. Derudover er øllen tørhumlet med Citra, El Dorado og Amarillo. Som giver en masse citrusnoter til øllen, sammen med friske tropiske frugtnoter. Øllen samles af en blød og fyldig krop.

Untappd

Plug De Vruchten (New England Pale Ale)
ABV: 5,5%

Pluk de Vruchten er starten på FLOEM's core range serie. En smukt afbalanceret øl, hvor malten og humlen passer fint sammen, og hjælper til at forstærke humlens saftige egenskaber. Alt fungerer sammen. Tropiske frugter, citrusfrugter & let karamelmalt. Alt sammen i en smuk glødende orange farve.

Untappd

Escaping The Scene (Double NEIPA)
ABV: 8,0%

En en fyldig og juiced Double IPA som indeholder en alkoholprocent på 8%. Øllen er humlet med Mosaic og Nelson Sauvin, og i tørhumlingen er der udelukkende brugt Nelson Sauvin humle. Den valgte humleblanding til denne øl er med til at skabe aromaer af mango, fyrretræ og citrusfrugter. Sammen med gæren Verdant IPA, samler dette sig om en super DIPA, som ligger super flot fra land på Untappd med +4 ratings.

Untappd

Se prisliste